Nieuws

« Terug

Je scooter rijbewijs halen in Spijkenisse doe je bij Spikecity!

spikecity_scooter_achterkant.jpg04 jul

Scooter rijden. De droom van veel 16-jarigen. Weg met die fiets en lekker vooruit op je nieuwe hippe, gemotoriseerde tweewieler. Eerst moet je natuurlijk wel je scooter rijbewijs halen. Rijschool Spikecity maakt deze droom graag waar. Wij bieden zeer voordelige en goede scooterrijlessen aan. Een complete dagcursus en een praktijkexamen voor slechts 239 euro! Deze aanbieding vind je nergens anders in Spijkenisse en omgeving.

Rijschool tegenover het CBR

Het halen van een scooter rijbewijs doe je doorgaans in 1 dag. Eerst heb je een paar uur rijles en daarna doe je meteen examen. Gelukkig zit onze rijschool tegenover het CBR in Spijkenisse. Je hoeft dus geen kilometers te rijden om naar je rijexamen te gaan. Dat is erg handig, want zo heb je niet te maken met tijdverlies. Bovendien volg je lessen in het examengebied, waardoor je minder kans hebt om voor verrassingen te staan en dus  meer kans hebt om te slagen.

“Als je je scooterrijbewijs in de pocket hebt, heb je straks een voorsprong op het autorijden.''

Met een goed en veilig gevoel de weg op

Je krijgt les van een instructeur met jarenlange ervaring. Hij kan je alles met veel geduld uitleggen: de juiste zithouding, de voertuigbeheersing, de kijktechniek, de plaats op de weg, hoe je moet remmen, het verlenen van voorrang en ga zo maar door. Hij zorgt ervoor dat je straks met een goed en veilig gevoel de weg op gaat. De scooter waarop je rijdt is van Kymco. Een goede en wendbare scooter.

Scooter rijbewijs halen in Spijkenisse?

Als je je scooterrijbewijs in de pocket hebt, heb je straks een voorsprong op het autorijden. Je hebt immers al ervaring met het drukke verkeer en je weet hoe je moet anticiperen. Wil je je scooterrijbewijs halen in Spijkenisse? Neem dan vooral contact met ons op door te mailen naar info@spikecity.nl of te appen naar  06 - 14 96 00 68. We bellen je dezelfde dag nog terug!

Boek nu je rijles ››

« Terug

Scroll naar boven