Nieuws

« Terug

Rijlessen in Spijkenisse en omgeving volg je bij Spikecity

spikecity_auto's.jpg24 okt

Autorijles, scooterrijles, aanhangerrijles: bij Spikecity is het allemaal mogelijk. En dat voor zeer voordelige prijzen! Woon je in Spijkenisse en ben je op zoek naar goedkope rijlessen? Zoek dan niet langer door. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn de beste en goedkoopste rijschool in Spijkenisse en omgeving.

Rijlessen Spijkenisse en de regio

Wij geven les in Spijkenisse en de regio. Brielle, Nieuw en Oud Beijerland, Numansdorp, Heenvliet, Hellevoetsluis, Oostvoorne: we komen overal. Iedereen die binnen een straal van 20 kilometer rondom Spijkenisse woont, mag bij ons rijles volgen. Hoewel de omgeving rustig lijkt, is hij zeer afwisselend en kom je in diverse, zeer leerzame verkeerssituaties terecht. We adviseren je om vooral overdag les te nemen, dan kom je het meeste in aanraking met medeweggebruikers.

Autorijles

Je krijgt altijd van dezelfde, zeer ervaren instructeur autorijles in een auto die aan alle CBR eisen voldoet. Hij zal een opbouw volgen die bij jouw past. De prijs van een losse autorijles is 25 euro. Maar we hebben ook pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld 12 lessen van 50 minuten volgen voor slechts 299 euro. Gespreid betalen is ook mogelijk.

Scooterrijles

Scooterrijles geven we bij ons op locatie, tegenover het CBR. Je zult een paar uur intensieve lessen volgen waarin je leert hoe je behendig met je scooter omgaat. Daarna doe je meteen examen bij het CBR. Binnen een dag haal je dus je scooterbewijs en dat vanaf slechts 199 euro!  

Aanhangerles

Recht achteruitrijden, keren, parkeren, omgaan met de dode hoek: je leert het allemaal tijdens onze aanhangerrijles. Deze les 3 tot 6 durende les wordt gegeven door een zeer vakbekwame instructeur. De meeste leerlingen halen binnen 1 of 2 dagen hun aanhangerrijbewijs en kunnen vervolgens gemakkelijk met een 6 meter lange aanhanger de weg op.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze rijlessen in Spijkenisse? Neem dan vooral contact op door een e-mail te sturen naar info@spikecity.nl. We zijn ook bereikbaar per WhatsApp. Binnen een dag nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Jouw eerste rijles zal snel starten!

Boek nu je rijles ››

« Terug

Scroll naar boven